Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen

ZEN-KI

Reiki & Meditatie

Afgelopen weken ontvang ik regelmatig mails of ik fysieke reikibehandelingen mag geven.

Helaas, het mag niet zoals de maatregelen ivm de Corona aangeven. Super jammer want er is veel behoefte en vraag naar.

Gelukkig kan ik nog steeds Reiki healing sessies op afstand geven.

Hoe fijn om thuis een healing kunnen ervaren in alle rust en ontspanning.

Waar ik jouw blokkades mentaal of fysieke weghaal.

Jij daarna weer ontspanning, een fijne energie en balans ervaart.

Wil jij graag een sessie ervaren? Kennismaken met Reiki op afstand.

Deze sessie is 30 minuten en ik stuur je daarna een mail met een uitgebreide feedback en inzichten over de sessie.

Normaal zijn de kosten €37 nu voor €27.

Ben je geïnteresseerd stuur mij een berichtje via [email protected]

Wil jij ook een Reikihealing op afstand ervaren?

Reiki is voor vele niet bekend. Vaak begrijpen ze niet wat Reiki precies is en wat het doet. Ik herken wel de twijfel, met dezelfde twijfel ben ik ook jaren geleden begonnen aan de opleidingen voor Reiki. Ik wist niet eens wat het precies was en had zelf eigenlijk ook geen ervaring met alternatieve geneeskunde. In die dagen tijdens de opleiding merkte ik al heel snel dat er zeker iets gebeurde op het moment dat ik Reiki gaf aan de medestudenten en zelf behandeld werd. Om mijzelf verder te overtuigen dat Reiki echt werkt, ging ik thuis ook oefenen op vriendinnen en juist bij degene die heel nuchter waren en er eigenlijk niet voor open stonden. 

Zelf ervoer ik steeds meer tijdens behandelingen en voelde mijn Reiki-kracht steeds verder ontwikkelen. Zo kreeg ik meer inzicht over hoe Reiki werkt. Ook behandel ik mijzelf en bemerk dat ik steeds gevoeliger en sterker wordt door Reiki. Zo heeft het mij heeft overtuigd dat ik met deze fijne, ontspannen en liefdevolle behandeling anderen kan helpen. Daar voel ik heel veel dankbaar voor.

Reiki en lichaamsenergie

Reiki is een fijne en ontspannen behandeling, die jou kan helpen voor zoveel. Deze behandeling komt uit Japan en wordt daar al eeuwen gebruikt om mensen te genezen.

Het mooie is dat Reiki zelfhelend is, dit komt door de universele levensenergie waardoor alles om ons heen met elkaar verbonden is. Alles om ons heen bestaat namelijk uit energie, ook wij mensen bestaan uit energie. We noemen het lichaamsenergie, deze kan weleens geblokkeerd zijn door ziekte, hormoonveranderingen, een burn-out, ervaringen uit het verleden (ons rugzakje) en heftige emoties die we voelen en ervaren. We kunnen spanning voelen of meer pijn zowel fysiek als mentaal, daardoor stroomt deze energie niet meer door in ons lichaam. Klachten kunnen dan heftiger worden, zoals ons ziek en futloos voelen, pijn hebben of ziekteprocessen nog heftiger ervaren. Het kunnen klachten zijn zoals rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, stress en zelfs kan het angsten versterken. Reiki kan dit verhelpen. Het mooie van Reiki is dat uiteindelijk je eigen lichaam het werkt doet door middel van jouw eigen lichaamsenergie. Het brengt weer balans op mentaal en fysiek niveau.

De Reikihealing op afstand

Alles om ons heen bestaat uit energie en energiestromen. Ook wij, mensen bestaan uit energievelden en zijn collectief met elkaar verbonden en kunnen daarom bewust of onbewust met elkaar in contact zijn.


Daarom kan je Reiki ook op afstand ervaren, hierin hoef ik dan niet direct op het lichaam behandelen. Ik maak tijdens de behandeling contact met je en voel waar ik de Reiki-energie naar toe kan laten stromen. Het lichaam ontspant zich en zet zich meer open naar herstel.


Tijdens de sessie hoef jij alleen maar te liggen op een bank of je bed. Je ogen te sluiten, eventueel zacht muziek opzetten die ontspanning geeft en een dekentje over je heen. Zo kun je de Reiki energie te ontvangen in een ontspannen en rustige sfeer.

Daarna geef ik je via de mail een uitgebreide feedback en mijn inzichten.


Tijdens de behandeling die ongeveer 30 minuten duurt voel ik aan waar blokkades lichamelijk of fysiek aanwezig zijn.

Deze gaan vaak samen en zo ontstaan er diverse klachten.

Hoe meer ik behandel hoe meer de healing zich brengt op diepere thema's.


Reiki op afstand laat juist heel goed toe, als je met een bepaalde situatie speelt. Dat kan zijn in werk, relatie, een conflict met iemand, een huis (ver)kopen en noem ze maar op. Zelf doe ik ook Reiki op afstand naar situaties die ik tegenkom in mijn leven en het werkt voor mij zeker.

Wat zijn blokkades?

Een blokkade is een verstoring in je energiesysteem. Dit kan ontstaan door verschillende omstandigheden en ervaringen. Hierdoor kan dat invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. 

Ik wil graag een Reikihealing op afstand ervaren

Reikihealing op afstand:

- Je zeker het resultaat gaat ervaren omdat ik je frequenter met kortere tussen periodes behandel.

- fysieke en/of mentale klachten die ontstaan door de blokkades in onze levensbanen behandelen.

- Geen pijn, geen spanning en je voelt meer rust en energie.

- Ervaar je in een paar weken tijd een mooi resultaat waardoor jij veel meer energie ervaart.

De klachten verdwenen of verminderd zijn.

Reikisessie op afstand (30 minuten)

€34,50

4 Reikisessies op afstand

€ 120,- (normaal €138,-)

Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier.

Annuleren van afspraken kan tot 24 uur van te voren. Bij annulering van afspraken na 24 uur zal de helft van de kosten in rekening worden gebracht.

Ik wil graag een Reiki-sessie ervaren

Voor vele klachten en/of aandoeningen kan Reiki dan ook helpen.

Het geeft:

- ontspanning bij onrust en stress.

- verlichting en ondersteuning bij een genezingsproces.

- verzacht pijn bij fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, buikklachten etc.

- geeft minder weerstand bij mentale en emotionele klachten.

- weer energie bij vermoeidheid en helpt bij slapeloosheid.

- helpt bij een burn-out en overspannenheid

- geeft een extra ondersteuning in bepaalde

situaties zodat je er meer inzichten over krijgt. 

Andrea Henning

Een auto-ongeluk met chronische rugpijn en Covit lockdown, dan is Reiki op afstand een godsgeschenk. Ik kon heel goed merken dat Natasja met mijn rug bezig was en de energy weer kon laten stromen. Er kwam ontspanning waarin de verdere heling zich mag voltrekken. De terugkoppeling via e-mail van wat zij aan informatie doorkrijgt is ook heel erg fijn. Van harte aan te bevelen.

De vertaling van Reiki is "universele levensenergie" en bestaat uit twee karakters.

Het eerste karakter Rei staat voor spiritueel en universeel.

Het tweede karakter Ki staat voor energie en kracht.

CORONAVIRUS

Met pijn in mijn hart, heb ik besloten om de lessen RUST & BALANS MOMENTEN en de REIKISESSIES tot 9 april niet te geven op basis van het advies van het RIVM door het Coronavirus.

Dit lijkt mij een verstandige beslissing om zo op een verantwoordelijke manier met deze situatie om te gaan. Gezondheid staat boven alles!

Voor nu blijft de REIKI 1 CURSUS op zaterdag 11 april nog wel staan. Rond die tijd zullen we kijken wat de situatie op dat moment is. Ik heb nu nog 1 plek over dus wil je die dag aansluiten meld je dan nog aan.

Volg jij de RUST & BALANS MOMENTEN dan kun je de link (met de begeleidende meditaties) die je al eerder bij aanmelding hebt ontvangen. Mocht je deze nog niet hebben ontvangen van mij laat het even weten dan stuur ik je deze alsnog toe.

Blijf MINDFUL en probeer de momenten te pakken om zo steeds wel de rust & ontspanning te ervaren. Zorg voor jezelf en anderen!

Dit zijn ook weken om meer tot jezelf te komen want we doen met zijn allen een stapje terug. Neem die momenten ook echt bewust om je zo niet mee te laten trekken in alle hectiek en steeds ruimte voor jezelf kan blijven creëren.

Daarom ga ik de komende dagen bekijken of ik je online iets kan aanbieden die jou de komende weken extra kan helpen en ondersteunen voor meer Rust & Balans. Ik hou je op de hoogte!

Voor verdere ondersteuning kan ik je ook een Reikisessie op afstand geven. Lees meer of wil heb je vragen kun je mij deze altijd mailen.

Of beluister ook deze meditatie ,"RUSTMOMENT" om zo meer in het moment te komen en te blijven. Meer bewustzijn brengen naar jezelf om in het vertrouwen te blijven.

0