Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen

ZEN-KI

Reiki & Meditatie

Uiteraard volg ik de daarvoor de noodzakelijke maatregelen die nodig zijn om ieders gezondheid te waarborgen.

Welke aanpassingen lees verder

Wil jij ook een Reikibehandeling ervaren?

Reiki is voor vele niet bekend. Vaak begrijpen ze niet wat Reiki precies is en wat het doet. Ik herken wel de twijfel, met dezelfde twijfel ben ik ook jaren geleden begonnen aan de opleidingen voor Reiki. Ik wist niet eens wat het precies was en had zelf eigenlijk ook geen ervaring met alternatieve geneeskunde. In die dagen tijdens de opleiding merkte ik al heel snel dat er zeker iets gebeurde op het moment dat ik Reiki gaf aan de medestudenten en zelf behandeld werd. Om mijzelf verder te overtuigen dat Reiki echt werkt, ging ik thuis ook oefenen op vriendinnen en juist bij degene die heel nuchter waren en er eigenlijk niet voor open stonden.

Zelf ervoer ik steeds meer tijdens behandelingen en voelde mijn Reiki-kracht steeds verder ontwikkelen. Zo kreeg ik meer inzicht over hoe Reiki werkt. Ook behandel ik mijzelf en bemerk dat ik steeds gevoeliger en sterker wordt door Reiki. Zo heeft het mij heeft overtuigd dat ik met deze fijne, ontspannen en liefdevolle behandeling anderen kan helpen. Daar voel ik heel veel dankbaar voor.

Reiki en lichaamsenergie

Reiki is een fijne en ontspannen behandeling, die jou kan helpen voor zoveel. Deze behandeling komt uit Japan en wordt daar al eeuwen gebruikt om mensen te genezen.

Het mooie is dat Reiki zelfhelend is, dit komt door de universele levensenergie waardoor alles om ons heen met elkaar verbonden is. Alles om ons heen bestaat namelijk uit energie, ook wij mensen bestaan uit energie. We noemen het lichaamsenergie, deze kan weleens geblokkeerd zijn door ziekte, hormoonveranderingen, een burn-out, ervaringen uit het verleden (ons rugzakje) en heftige emoties die we voelen en ervaren. We kunnen spanning voelen of meer pijn zowel fysiek als mentaal, daardoor stroomt deze energie niet meer door in ons lichaam. Klachten kunnen dan heftiger worden, zoals ons ziek en futloos voelen, pijn hebben of ziekteprocessen nog heftiger ervaren. Het kunnen klachten zijn zoals rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, stress en zelfs kan het angsten versterken. Reiki kan dit verhelpen. Het mooie van Reiki is dat uiteindelijk je eigen lichaam het werkt doet door middel van jouw eigen lichaamsenergie. Het brengt weer balans op mentaal en fysiek niveau.

Reiki helpt bij pijn en lijden

Als ik een Reikibehandeling geef, dan merk ik dat er meer rust komt en daardoor ga je meer ontspannen. Soms vallen mijn cliënten zelfs in slaap. Je spieren en het zenuwstelsel wordt zachter en zullen beide ontspannen. Dit heeft effect op je hele lichaam. Je komt steeds meer in een diepere ontspanning. Het gevolg is dat je lichaam in deze staat zichzelf gaat helen, je zorgt voor jezelf en laat toe wat er is. 

Reiki heeft geen bijwerkingen

Reiki is een veilige en zachte behandeling. Er worden geen medicijnen of andere middelen gebruikt met een Reikibehandeling. Vaak hebben medicijnen ook weer bijwerkingen, wat niet heel fijn is omdat je er weer meer klachten door kunt krijgen en hierdoor weer andere aandoeningen kunnen ontstaan. Je weet zelf als je pijn hebt dat je je ook vaak mentaal niet fijn voelt. Van het een komt het ander en voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal en voel jij je steeds ongelukkiger, futloos, heb je geen energie, geen vertrouwen en kracht meer. Door een Reikibehandeling zorgt je lichaam zelf voor de vermindering van de pijn. 

Reiki werkt heel fijn naast een medische behandeling

Natuurlijk kan het zijn dat je wel onder een medische behandeling bent en/of moet je wel medicijnen gebruiken. Medische behandelingen kunnen zwaar zijn en kan veel vragen van je lichaam en kost energie. Je kan er extra pijn van hebben, maar ook (nog) zieker door voelen (bijv misselijk, hoofdpijn, slapeloosheid, etc.) Dan is Reiki een fijne ondersteuning. Het helpt om de bijwerkingen te verminderen of laten verdwijnen. Hierdoor kun je je meer ontspannen wat weer helpt om je sterker te voelen tijdens de medische behandeling. 

De Reikibehandeling

Tijdens de reikibehandeling behandel ik verschillende posities van je lichaam met behulp van mijn handen. Deze zorgen ervoor dat de energiebanen in je lichaam gaan stromen. Het ontspant en eventuele blokkades op mentaal en/of fysieke niveau worden opgeheven. Hierdoor verminderen of verdwijnen de klachten.

Specifieke klachten zullen extra aandacht krijgen en langer worden behandeld tijdens de behandeling.

De behandeling kan zowel liggend op een massagetafel als zittend op een stoel gegeven worden. Tijdens de behandeling is het fijn om warme en comfortabele kleding te dragen.

Wat zijn blokkades?

Een blokkade is een verstoring in je energiesysteem. Dit kan ontstaan door verschillende omstandigheden en ervaringen. Hierdoor kan dat invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. 

Reiki op afstand

Alles om ons heen bestaat uit energie en energiestromen. Ook wij, mensen bestaan uit energievelden. Daarom kan je Reiki ook op afstaan ervaren, hierin hoef ik dan niet direct op het lichaam behandelen. Reiki op afstand laat juist heel goed toe, als je met een bepaalde situatie speelt. Dat kan zijn in werk, relatie, een conflict met iemand, een huis (ver)kopen en noem ze maar op. Zelf doe ik ook Reiki op afstand naar situaties die ik tegenkom in mijn leven en het werkt voor mij zeker. Lees meer over Reikihealing op afstand

Wil jij ook leren jezelf of anderen te behandelen met Reiki?

Op zondag 21 november en zaterdag 18 december 

geef ik weer de Reiki 1 Cursus.

Lees meer over deze dag

Ik wil graag een Reiki-sessie ervaren

Kennismaking Reikisessie (90 minuten)

€69,-

Losse Reikisessie (90 minuten)

€77,-

Voor specifieke klachten en betere resultaat zijn meerdere behandelingen aan te raden

Healty & Care Reikisessies

-4 Reikisessies (90 minuten)

- € 287,- (normaal € 308,-)

-Om een beter en goed resultaat te ervaren dienen de sessies wel binnen 2 maanden zijn gegeven.

- Je zeker het resultaat gaat ervaren omdat ik je frequenter met kortere tussen periodes behandel.

- fysieke en/of mentale klachten die ontstaan door de blokkades in onze levensbanen behandelen.

- Geen pijn, geen spanning en je voelt meer rust en energie.

- Ervaar je in een paar weken tijd een mooi resultaat waardoor jij veel meer energie ervaart.

De klachten verdwenen of verminderd zijn.

Care for you Reikisessies

- 5 sessies van 90 minuten.

- deze rittenkaart is fijn als je regelmatig een fijne sessie wil ervaren om zo steeds rust & balans blijft ervaren.

- Is deze kaart na 5 sessies vol dan is de volgende sessie (6e gratis).

- Kosten € 385,- (normaal) € 462,-

- Deze kaart is 6 maanden geldig.

Reikisessie op afstand (25 minuten)

€ 37,-

4 Reikisessies op afstand

€ 128,- (normaal €148,-)

Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier.

Annuleren van afspraken kan tot 24 uur van te voren. Bij annulering van afspraken na 24 uur zal de helft van de kosten in rekening worden gebracht.

Ik wil graag een Reiki-sessie ervaren

Voor vele klachten en/of aandoeningen kan Reiki dan ook helpen.

Het geeft:

- ontspanning bij onrust en stress.

- verlichting en ondersteuning bij een genezingsproces.

- verzacht pijn bij fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, buikklachten etc.

- geeft minder weerstand bij mentale en emotionele klachten.

- weer energie bij vermoeidheid en helpt bij slapeloosheid.

- helpt bij een burn-out en overspannenheid

De vertaling van Reiki is "universele levensenergie" en bestaat uit twee karakters.

Het eerste karakter Rei staat voor spiritueel en universeel.

Het tweede karakter Ki staat voor energie en kracht.